aalstpop

Aalstpop 2013

Geen reacties

11 en 12 Oktober 2013!

Na de succesvolle edities van 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011, zal in oktober 2013 een nieuwe editie van Aalstpop plaatsvinden.

Dit jaar staat het evenement volledig in het teken van “Make a Wish”. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Stichting Aalstpop is dan ook trots haar 6e editie in dienst van dit mooie doel te stellen.

Voor meer informatie: http://makeawishnederland.org/

Er zal een grote feesttent worden geplaatst op het terrein van de VV Roda Boys.

Op vrijdagavond zal er een DJ avond worden georganiseerd. Op zaterdagavond wordt een ouderwets gezellige Hollandse Avond georganiseerd, zoals bij velen al bekend als een topavond!

VRIJDAGAVOND:
DJ Corné draait muziek uit de jaren “80 en jaren “90, van house tot nederpop en van rock and roll tot disco. Kortom voor iedereen wat wils om een avond lekker uit je dak te gaan. http://www.cornemusic.nl/

ZATERDAGAVOND:
Ouderwets gezellige Hollandse Avond met optredens van Dennis v/d Stelt, Jeroen van Zelst, Jolanda Zoomer, Arjon Oostrom en Stef Ekkel. Zie ook de line up pagina.

KAARTVERKOOP:
U kunt een mail sturen naar info@aalstpop.nl; wij zullen u informeren over de mogelijkheden.

Kaartjes vrijdagavond: € 10,00 per stuk

Kaartjes zaterdagavond: € 12,50 per stuk

Tevens kunt u direct kaarten bestellen door het bedrag van de gewenste kaarten over te maken naar SNS Bank rekeningnummer 855317892. Vermeld bij betalingskenmerk uw adresgegevens, emailadres (ook voor eventuele acties en last minute voordeeltjes!) en het aantal gewenste kaarten per avond en de kaarten worden u toegezonden.